Loading...

Even voorstellen..
Wie ben ik?

Mijn naam is Pascale Tichelaar-Rakers. Ik ben een professionele crea-doe-er. Mijn werk laat mij iedere dag weer de waarde zien van helend en holistisch tekenen/schilderen. En bovenal creatief bezig zijn. Mijn grootste passie is om jou hulpmiddelen aan te reiken waardoor je jezelf kan helpen. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk de creatieve vormgeving en expressie is.

Ik teken en schilder al mijn hele leven en heb veel kennis verworven door verschillende cursussen, workshops, begeleiden van cursisten en heb de HBO opleiding Tekentherapie gevolgd. Als Creatief Coach, Tekentaaldocent en Creatief therapeut geef ik al jaren verschillende creatieve workshops en trainingen.

Voor mijn cursisten ben ik graag een inspiratiebron, want zij houden ook van die diepgang. Ik ben enorm gepassioneerd om het tekenen/schilderen over te dragen aan iedereen die hiervoor openstaat.

Een dag zonder inspiratie, is een dag niet geleefd!

Lees verder

Pascale Tichelaar

Creativiteit is niet iets wat we verliezen, eerder iets waar we aan voorbij gaan, wellicht verlaten al jaren geleden, nog verborgen in een ongebruikte hoek van ons wezen. Maar het is heel stilletjes in ons allemaal, geduldig afwachtend, net onder het oppervlakte van dingen aanwezig. Tot nu! ~ Nicholas Wilton

mindful_art
playful_art

Agenda

 
dinsdag
24  september

19:30 - 21:30

creatief_coaching_intuitief_tekenen Cursus Intuïtief tekenen en schilderen
Met deze cursus kom je dichter bij jezelf, krijg je meer inzicht in jouw levensloop, voel je meer, denk je minder en het zijn heerlijk ontspannen avonden! Je werkt iedere les met een ander thema en een ander materiaal. Altijd vanuit een verhaal, [...]

 
 
zaterdag
28  september

14:00 - 16:30

Nieuwe Maan workshop – Creatief geluk in je leven
We gaan werken met de energie van de nieuwe maan om jou in je kracht te zetten, je flow te voelen, en jouw dromen waar te maken! Eerst een deel yoga en beweging van Jeanet Siddhiri van praktijk Zunnebeld en [...]

 
 
maandag
30  september

10:00 - 13:00

creatief_coaching_pouring2 Crazy Pouring: Masterclass verfgieten
Gieten is hot op dit moment. Cellen maken, gekke verbindingen, en vooral mooie lagen die je door gieten kan bereiken. Heb je al vele filmpjes bekeken, maar blijkt het lastiger te zijn als dat het lijkt, dan is dit jouw [...]

 
 
zaterdag
5  oktober

09:30 - 13:00

creatief_coaching_dreamcatcher_luxe Dreamcatcher Mixed Media de Luxe
Wil jij een heerlijke ochtend ervaren? Vol met technieken, diepgang en werken naar een prachtig schilderij van 30x90 cm (andere maat mag ook). We werken van laag op laag op laag, startend met een laag apart papier als oude kranten, [...]

 
 
zaterdag
19  oktober

11:00 - 17:00

creatief_coaching_nandaboukes Creëer een Intuïtief Portret o.l.v. Nanda Boukes
Tijdens deze workshop maken we een portret met intentie en vanuit intuïtie. Zonder focus op een eindresultaat. Ons kunstwerk wordt/is een opening, een connectie, naar ons hart, liefde, heling, kalmte, transformatie, rust, geluk en vertrouwen. Yesss Nanda komt helemaal uit [...]

 
1 2 3 4 5


Referenties

Nogmaals dank je wel voor de fijne en bijzondere dag. Voor het eerst een mindful & art workshop voor mij maar wel meteen 1 waarmee je me aan het denken hebt gezet. Ik ga vanaf nu proberen meer en beter bij mezelf te blijven, het levert me een fantastisch gevoel, meer energie en toch ook een soort van innerlijke rust op. Zo moet het, zo is het goed. Ik ga verder met het uitzoeken van mijn missie en er meer naar leven. Mijn doek heeft een mooi plekje op mijn hobbyruimte gekregen, boven mijn werkplek waar ik er altijd naar kan kijken. Dankjewel voor het zetje.
Liefs Danielle

Danielle

Ik wil je nog een keer bedanken voor je kadootje wat je gegeven hebt, je gaat zeker op mijn bucketlist, wat ben jij bevlogen in wat je doet en kan je iemand uit zijn comfortzone halen zonder dat je 't in de gaten hebt! Blijf doen wat je doet!

Ann

Ann

Lieve creatieve Pascale,

Ruim 5 dagen was je de spil van mijn dag, kompas voor mijn gevoel, gevoed door creativiteit. Ik heb er heel veel plezier en balans gehaald.
Dankjewel voor jouw tomeloze energie en de Joy die we met zijn allen deelden.
Het was onvergetelijk.

Diana

Diana

Hi Pascale, vandaag hadden we het over inspiratie. Weet je wat mij inspiratie geeft? Bij jou komen! Met alle nieuwe technieken en inzichten die ik bij jou opdoe, zou ik zoooooooo veel willen maken! Ik zou er een dagtaak aan kunnen hebben. En in ogenschouw genomen dat ik ooit naar de kunstacademie wilde maar daar na een jaar vanaf ben gegaan omdat het kunstenaarswereldje me zo ontzettend tegenstond en ik het gevoel had dat ik me daarbinnen niet staande zou weten te houden... Ik denk nu: misschien kan en moet ik er toch meer mee doen dan ik tot nu toe gedaan heb. En eens kijken of ik eens wat zou kunnen verkopen van wat ik gemaakt heb; hoe mooi zou het zijn als ik daar op een dag toch mijn brood mee zou kunnen verdienen?
Dank je wel Pascale, voor al de inspiratie die je me geeft, zij het direct of indirect! Heel fijn dat wij elkaar ontmoet hebben.

Lieve, lieve, lieve, Pascale, wat een geweldige twee dagen heb ik gehad bij de Colorful Layering. Ik heb al je vertelde technieken als een spons opgezogen. Genoten, gefrustreerd geraakt om los te laten, om niet te willen controleren, om niet op zoek te gaan wat een ander ervan zou kunnen gaan vinden. Doorgaan met vele lagen die voor mij een enorme drukte opleverden. Je hebt me door wat lastige momenten heen geholpen. Ennnn uiteindelijk kwam deze prachtige dame tevoorschijn. Zomaar uit het niets. Wat heeft ze mij te vertellen? Ik kan mijn ogen niet van haar afhouden. Ik ben zo blij met haar, met het proces maar bovenal met jou. Een geweldige docent en inspirator. Heel erg bedankt. Ik kom snel weer om nog meer van je te leren. Ik kijk terug op een waanzinnig weekend. Ik heb heel erg genoten. Tot de lekkere lunch aan toe.