A.H.A. Angel Healing Arts level 2 (nog 4 plaatsen vrij)

27 augustus 2018
19:00 - 21:30

Helen met (Aarts)engelen is het hoofdthema van deze training. Tijdens deze 4 lessen zullen we met de Aartsengelen-energie naar ons zelf gaan kijken en vooral voelen. Hoe kunnen deze ons nu helpen bij lichamelijke, emotionele of mentale ongemakken. Leer om deze healing aan jezelf of anderen te geven. Tijdens deze avonden gaan we kijken naar hoe je zaken kunt realiseren. Als jij weet wat je zielendoel is op aarde en dit pad bewandelt, dan zul je alles krijgen wat je nodig hebt. Ook al is dit niet altijd aangenaam maar als je de zin ervan kunt achterhalen dan werkt het weer helend.

Deze dagen zullen vooral in het teken staan van meditatie, visualisatie en schilderen, met de bedoeling om in je diepere lagen door te dringen en contact te krijgen met (jouw) Engelen, en de Aartsengelen. Je leert je meer en meer open te stellen voor de spirituele wereld en het contact ermee. Het lijkt zo bijzonder en ver weg, maar het is er altijd, om je heen en bij je. Het is niets speciaals maar hoort bij onze natuur. Je zult wel moeten vragen om deze begeleiding of heling! Deze weken zul je de activering ontvangen van de diamantstraal level 2.
Hoe meer je van deze wereld bewust bent, hoe meer je het ook gewoon kunt vragen en toelaten. Je krijgt hierdoor meer en gemakkelijker contact met je eigen innerlijke kern en de opdacht en/of levensweg die je in dit leven te vervullen hebt.
We gaan de tekeningen ook weer lezen. Tekentaal kan je veel vertellen, vooral over waar je vandaan komt, wat breng je mee en waar heb je last van, wat zijn je valkuilen en wie of wat kan je helpen en waar wil je naar toe. De tekentaal komt uit ons onderbewuste en we gaan dit ook bespreken en maken hierdoor een groot deel bewust.

Tijdens deze lessen gebruiken we diverse technieken om je in contact te laten komen met je Engelen, Gidsen en de Aartsengelen. Je krijgt daardoor meer en makkelijker contact met je eigen innerlijke kern en de opdracht en/of levensweg die je in dit (en andere) leven(s) te vervullen hebt. Thea zal o.a. de meditaties leiden en Pascale geeft hierbij aanvullende teken en schilderopdrachten om je dichter bij je jezelf te laten komen en vanuit je intuïtie je Engelen of Gidsen energie op papier te brengen.
Even terug kijkend op level 1, heb je hier veel aan gehad? En heb je deze energie gebruikt?

Als jij level 1 reeds hebt gevolgd in de afgelopen jaren dan ben je van harte welkom met dit deel door te gaan.

Maandag 27 augustus, 3 & 17 september,  1 oktober   € 149,00

 

creatief_coaching_angel_healing_arts2

 

creatief_coaching_angel_healing_arts

 

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.