Foamhoeden en pruiken

7 februari 2019
19:00 - 22:00

Je leert in de workshop hoe zelf een hoed of pruik te maken. Voor bijvoorbeeld carnaval of ander gek feest. De hoeden/pruiken zijn geheel zelf te ontwerpen en in je eigen stijl en kleur te decoreren. Er word gewerkt met foam, tubes, veren, stenen, stof, gaas, belletjes, vlinders, bloemen etc. zelfs verlichting is mogelijk. Je kunt het zo gek niet verzinnen!

In deze workshop zit alles inbegrepen: de les, max. 1m. foam, boa, veren, alle decoratie, plakstenen, clips, belletjes,  glitters, bloemen, etc  etc,(rijkelijk gevuld) Je mag dan alles zelf uit kiezen.

Er is van alles mogelijk maar wat handig is, is om alvast op internet te zoeken wat je aanspreekt Je maakt de hoed/pruik dus helemaal zelf! Je leert een basismal te maken, je leert dit te bewerken en iedere hoed/pruik is anders, dus geheel uniek en naar jouw eigen wensen! Doe je mee en Go Crazy!!!

Donderdag 7 februari / 19.00 – 22.00/22.30 uur  en ook op donderdag 14 februari

€ 40,00 voor de tubepruik / € 45,00 voor de foamhoed

Je krijgt een enorm pakket tubes in de gewenste kleuren (je mag 20 meter gebruiken) en repen foam. Hiervoor heb je haar nodig met een klein staartje.

 

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.