KickSt-Art Online cursus

21 februari 2019
19:30 - 20:30

Nog 1x deze gave online training! Start 21 februari, waarin je jouw dromen werkelijkheid laat worden. Misschien niet je allergrootste dromen maar wel de kleinere. Wat staat er nog op jouw bucketlist? Wat wil je realiseren, maar lukt steeds niet door belemmeringen, blokkades, ja maar’s en meer overtuigingen??

Ik wil je hier graag bij helpen! en ik hoor zo vaak “je zit zo ver weg”. Nou daar heb je geen last van want het wordt een online cursus!
We gaan met een besloten Facebook groep creatief, inspiratievol aan het werk. We gaan 20 weken intensief aan de slag, maar wel in de tijd die jij hebt, met de energie die jij hebt, met de middelen die jij hebt. Dus let’s Go doe je mee met deze gave KickSt-ART?

Wat kan je van mij verwachten:
– Toegang tot de groep,
– Eens per 14 dagen een workshop die ik live uitzend,
– We starten donderdag 21 februari,
– En je ontvangt deze lessen uitgeschreven met de oefeningen en reflectievragen in een bijlage om de week naar jouw e-mailadres,
– 20 weken lang, 10 workshops/lessen, met feedback en creatieve oefeningen, reflectievragen en diepgang,
– Je krijgt een lijstje van wat je nodig hebt, of kunt gebruiken,
– Kan je een keer niet live kijken, dan kan je het altijd terug kijken, zodat je niets hoeft te missen!
– Onder de live uitzending stel je jouw vragen en in het lesbestand upload je jouw foto’s met reflectie. Ik geef hierop feedback, informatie en lees een aantal van jullie tekeningen voor meer inzicht en groeimomenten,
– Als jij bij de eerste 5 inschrijvingen hoort dan krijg je van mij 1 online live CreatiefCoaching sessies van 1 uur, 1 op 1 via whatsappvideo om jouw beeldtaal beter te begrijpen, en extra oefeningen te doen op het thema waar jij in vast loopt, t.w.v. € 60!

Wat verwacht ik van jou:
– Als jij je nu opgeeft dan is jouw investering niet € 199,- maar € 149,-!! Dus nog geen € 15  per les en inclusief feedback!!!
– Dat jij je volledig inzet voor jouw doelen en wensen,
– Dat jij vragen stelt als je iets niet begrijpt, ik vertel je dingen liever 10x als 1x te weinig. Er bestaan nl. geen domme vragen!
– Dat jij heerlijk geniet van jouw creatieve ontwikkeling en de inzichten die je ermee krijgt!
Jouw winst is een vette KickSt-ART 2019, jouw dromen tot doelen maken!

Meer in jouw kracht komen! Doen waar je blij van wordt! Meer flow, op wat voor wijze dan ook, energie, geld, tijd, geluk! Doe jij mee?!! Het wordt tijd om jouw doelen te manifesteren, dit is jouw jaar! Leef je passie, leef vanuit je hart, LEEF (is het meervoud van LEF! dit is een thema van 1 van de lessen)

Live Facebooklessen op donderdagavond 19.30 uur: 21 februari/ 7 & 21 maart / 4 & 18 april / 2 & 16 mei / 13 & 27 juni / 11 juli

creatief_coaching_intro_creatiefcoaching  creatief_coaching_pascale

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.