MagicArt Ibiza – Soulconnection (nog 2 plaatsen vrij)

18 mei 2019 - 22 mei 2019
00:00

Een heerlijke combinatie van Mindful & Playful tekenen en schilderen met een Touch of Yoga.

Heb jij interesse om je 5/6 dagen compleet onder te dompelen in rust, ruimte, relaxation voor Jouw Zelf! Inzichten te krijgen door het tekenen en schilderen. Genieten van een super de luxe villa met alles erop en eraan! All inn, met een touch of yoga?

Deze 5/6-daagse start op 18 mei en vertrek is woensdagavond 22 of donderdagochtend 23 mei. Wil jij mee? Laat het me weten, er zijn maar 6 plaatsen!

Prijs voor deze unieke, fantastische reis: € 987,-

Je logeert in een fantastisch, luxe finca, op basis van een 2 persoonskamer. (meerprijs voor een grote kamer alleen € 200,-) De villa heeft een eigen, groot zwembad met whirlpool, keuken, bbq, loungeseat, ligsofa en zoveel meer! Prijs is op basis van een 2 persoonskamer all inn!

Alle ontbijtjes (5x) en lunches (3x) en (4x) heerlijke diners. Koffie/thee/water en sapjes zijn onbeperkt, en wijn/fris tijdens het eten, en lekker fruit staat tot je beschikking. Heb je zelf nog meer of andere wensen; er zit een supermarktje om de hoek.

3 Soulconnection workshops incl. alle materialen en syllabus!

3 yoga lessen

1x Transfer vanaf of naar Airport

In overleg vervoer naar/van een stadje en/of restaurant, hippymarkt.

Let op: De vlucht boek en betaal je zelf.

Wel is het handig samen te overleggen i.v.m. meereizen vanuit Nederland. Vanaf Eindhoven is het het goedkoopst nl. € 140,-, ook zijn er vluchten vanaf Amsterdam en Rotterdam/Den Haag.

Wil je meer weten? Neem contact met mij op via pascal@creatiefcoaching.nl Dan stuur ik je de flyer toe.

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.