/Mix N Match O.l.v. Petra Stein & Muriel Stegers
Mix N Match O.l.v. Petra Stein & Muriel Stegers2018-01-13T16:11:29+00:00

Mix N Match O.l.v. Petra Stein & Muriel Stegers

27 januari 2018
10:00 - 16:00

Ontzettend leuk om deze mooie dames in mijn atelier te mogen ontvangen! (er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar, ik krijg de onderste zin niet uit het systeem? mail naar pascale@creatiefcoaching.nl)

Een mixed media workshop die zich vooral richt op het ontstaan van een werk i.p.v. op het eindresultaat. Het draait allemaal om lef en ontdekken. Durven uitproberen en het optimaal gebruiken van je speelruimte. Om het opbouwen en vormgeven. Petra en Muriel laten zien hoe technieken en stijlen samen komen ondanks de verschillen. Zij laten dit zien d.m.v. hun samenwerking aan 1 project op een groot doek. Deze workshop Is een boost voor je zelfvertrouwen. Het Is een speelse workshop met een ontspannen sfeer en veel persoonlijke begeleiding.

 € 69,- Incl. zijn koffie, thee met lekkers, en een heerlijke luxe lunch.

Je bent zelf vrij om te bepalen waar je op werkt. Je kunt in je ArtJournal werken (wel de grote maat), je kunt zelf een groot (50×50 of 40×60 cm) canvas meebrengen, of je kunt werken op een groot stuk mixed media papier
Zelf mee te brengen materialen: Acrylverf, acrylinkt, stabilo all potlood (wateroplosbaar), collage papier, gel medium, gesso wit, brayer, water sprayflesje, paletmes, kwasten, heatgun, canvas/papier/Art-journal.

Wil je lekker helemaal verwend worden dan kan je ook gebruik maken van de jummytafel met veeeeel kleuren inkt, acryl, metalics en zoveel meer!! Incl. canvas, prijs op aanvraag. 

Reserveren

Dit evenement is volgeboekt.

document.getElementByClass("mc_merge_var").className = "col-am-6"