Mixed Media Masterclass Epoxy (nog 1 plaats)

29 september 2018
10:00 - 17:00

4 kunstwerken met diverse technieken; van mixed media tot bladgoud!

Epoxy is een kunsthars en bestaat uit 2 componenten, een basis en een harder. De hars kun je op kleur brengen door er pigmenten of verf of inkt aan toe te voegen. Epoxy heeft een transparant glas uiterlijk, met een geweldige hoogglans en de kleuren komen echt als knal eruit! En het is ook nog eens keihard en waterbestendig, want het kunstwerk wordt als het ware geseald.

Bij de giettechniek ontstaan prachtige kleuroverlopen en bij de mixed media techniek krijg je veel verdieping door de laagjes. Na afloop van deze masterclass heb je voldoende kennis om zelfstandig met epoxy te werken. Tijdens de masterclass kun je uitgebreid vragen stellen, maar bovenal gaan we veel oefenen en doen!
Het gieten op zichzelf gaat vrij snel, maar de mixed media schilderijen (die met laagjes gieten en plakken) vragen veel voorbereiding.

De kosten voor deelname aan deze masterclass bedragen € 149,-, inclusief alle materialen, d.w.z. een paar panelen van 20×20 tot en met 40×40, epoxy, pigmenten, inkt, handschoenen, steentjes, en zooooveel meer!! Tevens een heerlijke lunch tussen de middag. Heb jij zelf dingen die je in je schilderij wilt verwerken dan mag je dit uiteraard meenemen.
Als extra verrassing maken we nog een Rezidisk.

Ophalen of verzenden van de kunstwerken:
De kunstwerken zijn na 24 uur keihard, dan is het veilig ze te vervoeren. Je kunt je werk na de volgende dag ophalen of ik kan ze voor je verzenden vanaf € 6,95.

Zaterdag 29 september: 10.00-17.00 uur

 

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.