Powertex Transfer Mixed Media – Ontdek de Godin in jezelf

9 maart 2019
10:00 - 16:00

Het thema ontdek de Godin in jezelf zal zich uiten in de afbeelding. Wie ben jij (geworden)? En wie wil jij zijn? Je gaat thuis een afbeelding zoeken die hierbij past en ik help je hierbij. Zoeken naar jouw kracht en kwaliteiten. Soms nog verborgen. Klaar om ontdekt en benut te worden. Soms al bekend maar nog onbenut.  Jij gaat dus deze God(in) helemaal onderzoeken. Alles wat je kan vinden op internet. En je mailt mij een afbeelding die je voor jouw schilderij wilt gaan gebruiken.

Deze afbeelding gaan we overbrengen op de stof lutrador en als basis powertex, een geweldig medium om dingen te verharden, reliëf te creëren, ondergronden en zoveel meer!

Zaterdag 9 maart / 10.00 – 16.00 uur

€ 79,00

Incl. alle materialen zoals powertex,  structuurpasta, pigmenten, lutrador, afbeeldingen en meer. Ook werken we met teksten en mallen. Exclusief een canvas, aangezien je zelf de maat mag kiezen. Ik heb 3D-canvassen of met een mooie lijst in alle formaten van een goede kwaliteit.

 

Dit is een heerlijke workshop om creatief bezig te zijn en een prachtig werk te maken, en je hoeft dus niet te kunnen schilderen of kunstzinnig te zijn!! Je gaat altijd met een fantastisch werk naar huis!

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.