Rice Paper Mania Online (nog 5 plaatsen)

26 april 2019
16:30 - 17:45

Mijn nieuwe workshop helemaal over werken met Rice Papers!

Je maakt maar liefst 3 pagina’s.
In je eigen Art Journal of op losse vellen die je kunt inlijsten. En tevens een vel textielpapier (lutrador), die we gaan fusen met warmte en diverse inkten.

Vrijdag 26 april en 3 mei / € 25,-
16.30-17.45 uur kom ik live en de technieken voordoen, uitleggen en al jullie vragen beantwoorden!

Ik heb er zin in! Want sjonge jonge het is me toch verslavend!! B.t.w. je kunt altijd terugkijken, dus kan je een keer niet is dit geen probleem.

De materialen vind je in de besloten Facebookgroep als je mee komt doen. Mocht je dan wat materialen willen hebben dan kan je in de webwinkel veel vinden, maar je mag me ook pb of mail sturen.

In de webshop vind je bij rice papers onwijs veel keuze en de webshop wordt de komende dagen verder bijgewerkt. Maar wellicht heb jij ze al liggen? Wat handig is zijn de papers met een mooie afbeelding. De achtergrondjes zijn ook gaaf maar we gaan ze uit elkaar trekken, mixen en matchen en over elkaar brengen.

Lutrador is een soort papier stof, wat we gaan fusen, en destressen, leuke termen al he:). Ik kan een vel opsturen maar ook kan je een halve meter € 3,50 of een meter bestellen 6,- Dit kan opgevouwen in een envelop.

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.