Wat kleuren over jouw wel-Zijn vertellen – Online cursus + FB live

13 juni 2019
21:00 - 22:00

We gaan met een besloten Facebook-groep aan de slag met jouw unieke kleuren palet, jouw blauwdruk, die alles over jou vertellen! En als je wilt gaan we hier creatief mee aan de slag. En gegarandeerd krijg je genoeg inspiratie!

Hoe gaaf was de post op Facebook met de vraag geef eens een kleur voor jouw innerlijk, een kleur voor jouw beschermingslaag en een kleur hoe jij de buitenwereld ervaart. En mijn Facebook-pagina ontplofte zowat (binnen 2 dagen meer dan 300 reacties) en het ging maar door totdat ik de post heb gestopt want dit kan ik onmogelijk behandelen.

Maar er is dus een ontzettende vraag naar “Hoe voel ik mij en wat leer ik van de kleuren met betrekking tot deze gevoelens.”  Dus wat heeft jouw lijf en leven te vertellen, en dit vertalen we door middel van kleuren.

We gaan met een besloten Facebook-groep aan de slag met jouw unieke kleurenpalet, jouw blauwdruk die alles over jou vertellen. Tevens kijken we naar de kleur en energie die jou dit jaar alles te vertellen heeft. En hoe jouw karakter meer ontleed kan worden door kleuren en de temperamentenleer methode. Met, als je wilt, creatieve oefeningen. En gegarandeerd krijg je genoeg inspiratie!

Wat kan je van mij verwachten:
– Toegang tot de groep,
– 2 x om de 14 dagen een live les in deze groep,
– We starten donderdag 13 juni,
– Je ontvangt deze 2 lessen uitgeschreven in een werkboek met de oefeningen en reflectievragen in een bijlage naar jouw emailadres,
– Je mag tijdens de live-les vragen stellen maar ook erna, en ik geef feedback en optioneel creatieve oefeningen, reflectievragen en diepgang,
– Je krijgt een lijstje van wat je nodig hebt of kunt gebruiken,
– Kan je een keer niet live kijken, dan kan je het altijd terug kijken, zodat je niets hoeft te missen!
– Onder de live uitzending stel je jouw vragen. Zodat ik hierop kan reageren, en lees als je het leuk vindt jouw kleurentekeningen voor meer inzicht en groeimomenten,
– Onder de inschrijvingen verloot ik 5 bonusdeals waarbij je van mij jouw 3 kleuren-uitleg nog cadeau krijgt in een 1 op 1 live video sessie van maximaal 20 minuten.

Wat verwacht ik van jou:
– Als aanbieding kost deze training geen € 49,- maar € 17,95! Dus schrijf je in, want gekker wordt het niet!
– Dat jij vragen stelt als je iets niet begrijpt. Ik vertel je dingen liever 10 x als 1 x te weinig. Er bestaan namelijk geen domme vragen.
– Dat jij heerlijk geniet van jouw ontwikkeling en de inzichten die je ermee krijgt.

Live Facebook-lessen: Donderdag 13 & 27 juni / aanvang 21.00 uur

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.