Creatieve Textiel Art (CTA)

Ik heb mij diverse textieltechnieken eigen gemaakt, die ik heb toepast in mijn specialiteit: intuïtief en creatief bezig zijn. Tevens heb ik gemerkt dat op deze manier van werken zoveel creatieve inspiratie los komt, omdat je steeds laagjes toevoegt en niet te veel nadenkt. Je voelt je steeds vrijer worden en creëert zo de mooiste werken, heel bijzonder!

In deze cursus werken we o.a. met acrylverf, stempels, tyvek, angelinavezels, zijdevezels, wol, diverse stofjes, netjes, punchen, soluvlies, collages, etc.

creatief_coaching_playful_art1Inclusief alle duurzame materialen, zoals dik vlies, rand, tyvek, angelina, zijde, wolletjes en meer. En met koffie/thee met wat lekkers. Wel je eigen naaimachine met accessoires meebrengen! Het is wel belangrijk dat je je eigen naaimachine kent.

Er is geen ervaring nodig!!!

Deze workshop wordt op verschillende momenten in het jaar gegeven. Kijk voor de juiste data, tijden en prijzen in de agenda.