E. H. B.O (Engelen Hulp Bij Ontwikkeling)

Hulp van boven, engelen workshop

In deze nieuwe bijzondere dag van Thea en Pascale leer jij Engelencontact maken en hulp te vragen en maak jij een prachtig schilderij die je er altijd aan zal herinneren dat de Engelen bij je zijn!

creatief_coaching_colorful_layeringEngelen kunnen jou helpen bij het bereiken van bepaalde doelen. Maar ze kunnen veel meer! Ze bieden steun in bepaalde situaties en engelen kunnen oplossingen bieden om bepaalde zaken in je leven te veranderen en te verbeteren.

In deze dag leer je accepteren dat wat zich aandient in je leven. Dalen en dieptes horen nou eenmaal erbij. Dus wat heb jij nodig aan acceptatie? Dit ga je verwerken in jouw schilderij. We gaan gaande weg de dag gevoelens ordenen en blokkades begrijpen. Zo leer je balans te vinden en deze te behouden. We verbinden ons energetisch met jouw Engel en d.m.v. communicatie vragen we bescherming en hulp aan.

Aan het einde van deze dag ga jij met veel innerlijke rust naar huis en een prachtig schilderij!

creatief_coaching_mindful_art1Deze workshop wordt op verschillende momenten in het jaar gegeven. Kijk voor de juiste data, tijden en prijzen in de agenda.