Mandala basis en vervolg

creatief_coaching_playful_art1In de basis en vervolgcursussen Mandala tekenen gaan we met een aantal thema’s (zoals de golfbeweging, de spiraal en nog veel meer) aan de slag, deze kan je gebruiken om geweldige mandala’s te maken. Binnen de ruimte van de cirkel maak je contact met je innerlijke kern, je gevoel wordt naar buiten gebracht en je creativiteit zal gaan stromen. Deze cursus is geschikt voor iedereen die graag wil tekenen vanuit het gevoel of lekker met kleur bezig wil zijn.

Algemeen komt het er op neer dat je bij het mandala tekenen een bron aanbreekt die oneindig is, waar zoveel kracht en energie uit te halen is en hierdoor leer je jezelf beter kennen en komt er meer ruimte voor creativiteit, vreugde en genot in je leven. Door goed naar jezelf te luisteren doe je een beroep op het zelf herstellende vermogen van je lichaam en kan je leven vanuit je hart. Mandala tekenen is een manier om in deze, vaak drukke tijden even tot jezelf te komen, je te voeden en een eigen plek te vinden. Breng je innerlijk naar buiten en ontdek je eigen kracht!

Cursussen en workshops worden op verschillende momenten in het jaar gegeven. Kijk voor de juiste data, tijden en prijzen in de agenda.