Creatief Centrum INSIDE OUT is een onafhankelijke organisatie die zich bezig houdt met:

– Het verder helpen van mensen door coaching op creatieve wijze,
– Het opleiden, trainen, coachen en nascholen van coaches, counselors, docenten en therapeuten,
– Het verlenen van intervisie en supervisie aan coaches, counselors, docenten en therapeuten,
– Creatieve tools aangeven,
– Het creatief begeleiden van bedrijven, coaches, docenten en het individu op het gebied van coaching,
– Aandacht voor communicatieve, creatieve middelen in diverse vakgebieden,
– Het professionaliseren van de loopbaanbegeleider en de gesprekstherapeut, d.m.v. nieuwe tools,
– Persoonlijke groei, ontwikkeling, inspiratie en bewustwording van de individu,
– Worden zoals je bedoelt bent, d.m.v. je eigen creatieve bron!

Missie:

We zorgen ervoor dat ieder mens in contact komt d.m.v. creatieve middelen met zichzelf, zijn eigen drijfveren, mogelijkheden, kansen etc. Dit zal de mens, het bedrijf of de organisatie ten goede komen. Je word begeleid en ondersteund om jouw missie en richting te vinden.

Is deze opleiding voor jou?

Ieder mens is creatief, maar velen van ons zijn dit vergeten en het wordt ook vaak verwart met kunstzinnigheid. Want hoezo ik kan niet tekenen? Als je een potlood kunt vasthouden kan jij tekenen. Maar je oordeel erop, of dat je vroeger beoordeeld bent maakt het er niet leuker op. Dit is waar wij een stap verder gaan, want juist creativiteit zorgt ervoor in moeilijke tijden dat je er weer boven op komt, je weer inzicht en uitzicht krijgt. Het nadenken over starten van deze opleiding kan een keerpunt zijn in je leven. Tijdens de opleiding wordt je door de vele praktijkoefeningen een (nieuwe) kijk gegeven op jouw Zijn, jouw manier van leven en in de wereld staan. Hierdoor zal jouw manier van handelen veranderen, je zult meer grenzen gaan stellen, maar ook liever zijn voor jezelf en duidelijker in wat jij wilt, er zullen allerlei veranderingen optreden door het werken met jouw creatieve bron. Je kijkt beter naar jezelf en jouw communicatie waardoor je beter reageert op anderen. Het resultaat is dat je beter in je vel komt te zitten, en weet wat je wilt! En je krijgt veel theorie mee waardoor jouw kennis wordt vergroot.

Vergoedingen:

De belastingdienst helpt mee! Een goede Creatief Coaching opleiding is een investering in jouw zelf en waar je de rest van je leven wat aan hebt! De overheid ziet het belang van opleiding en faciliteert ook deze opleiding door de kosten van de opleiding aftrekbaar te maken. Voor de meest actuele overheidsinformatie verwijs ik je naar de website van de belastingdienst.

Creatief Coaching betekent:

• Snel tot de kern van problemen komen
• Je bereikt diepe emoties zonder meteen te praten
• Je sessies gaan dieper en dit verbetert het resultaat
• Onbewuste overtuigingen worden snel helder
• Moeizame processen krijgen een ingang en komen in beweging
• Cliënten/cursisten komen snel tot vernieuwende inzichten
• Je krijgt duidelijk overzicht van de denk/doe wijze van de cliënt.
Ieder jaar zijn er kennismakingsworkshops, dan is er de gelegenheid om vragen te stellen en kennis te maken met onze werkwijze en de inhoud van de opleiding. De data van deze workshops vind je in onze agenda.
Je kunt indien nodig of bij twijfels een privésessie aanvragen om je besluit goed te kunnen nemen. Voor onze organisatie verzoeken we je om je aan te melden.
De opleiding start twee keer per jaar.