Powertex, Beans & Bagels mix media (Sand & Balls technieken)

Nieuw!!!

creatief_coaching_playful_art1Sand & Balls is een prachtig materiaal van Powertex. Het zijn geperste balletjes in unieke vormen van zacht zand, wat heerlijk werkt in combinatie met Powertex! Je maakt 2 grote doeken. Ik heb diverse maten in het atelier beschikbaar.

We werken met een donkere ondergrond en een lichte. Tevens ga je met de dripping techniek, letters en vormen maken bij een van je paintings! Inclusief zijn de powertex, sand&balls,  easystructure, 3Dflex, pigmenten, bister, alcohol inkt en brusho inkten. Exclusief zijn de doeken, aangezien je weer zelf de maat mag kiezen, tegen gereduceerd tarief.

€ 79 voor 1 dag of 2 dagdelen

Voor particulieren geldt incl. BTW voor bedrijven exclusief BTW

Wederom ga je naar huis met twee prachtige schilderijen  en ben je heerlijk creatief bezig  geweest! Je hoeft dus niet te kunnen schilderen of kunstzinnig te zijn!!

creatief_coaching_powertex_sand_balls  creatief_coaching_powertex_sandballs  creatief_coaching_powertex_sandballs2  creatief_coaching_powertex_sandballs3

Data en tijden voor deze nieuwe workshop volgen. Houd daarvoor de agenda in de gaten. Of meld je aan voor mijn nieuwsbrief. (zie onderaan deze pagina)